Huur Mij in

Heel veel mensen gaan op reis. Dat jij dat ook wilt doen is te begrijpen. Helemaal geen kwalijke zaak. Maar waar moet jij nou op letten wanneer jij op vakantie gaat? Het is natuurlijk de bedoeling dat jij van elke vakantie geniet en er alleen maar mooie herinneringen van overhoudt. Mijn naam is Rebrouf en ik ben bereid om tips te geven voor een geslaagde reis vakantie. Dat doe ik heel graag omdat ik het belangrijk vind dat het geld dat gespaard is voor een vakantie. Goed besteed word.

Hier zijn er alvast 2 tips die handig zijn:

  • Wanneer jij naar een tropisch land op vakantie gaat, is het aangeraden om een muskieten gel mee te nemen en luchtige lange mouw kleding.
  • Wanneer jij naar een eilandje gaat met mooie stranden, is het aangeraden om een zonnebrand crème mee te nemen.

Zo zijn er veel meer handige tips te vinden op mijn website. Tegen een betaling van Euro 10 per maand krijgt u per week tenminste 3 keren een update van alle leuke tips omtrent reizen. Zo zijn er ook leuke foto’s te bezichtigen. Pas wel op dat de foto’s zo mooi zijn dat jij jouw koffers misschien meteen wilt inpakken. Dat kunnen wij ook voorkomen hoor. Ook omtrent de planning naar een vakantie toe is er te lezen op de website.

Voor het vieren van een heugelijk feit is het ook handig om een gepaste plek te kiezen. Zo kan ik jou aanraden om voor een verjaardag liever naar een plek te gaan waar er veel feest gevierd word, voor een huwelijk is een strand met een romantische cabana ook het best.

Niet alle landen hebben een goeie samenwerking met internationale banken. Ik kan jou wel aangeven in welke landen welke credit kaarten makkelijk te gebruiken is of wat het maximum bedrag is dat er gepind mag worden. Anders is het een ramp om dan plotseling met te weinig geld te zitten.

Er zijn ook van de bestemmingen die heel leuk zijn. Maar dan is het pas genieten wanneer jij met een groepje bent. In zulke gevallen kan er best wel een groot verschil zijn tussen een vakantie met maar 2 mensen en een vakantie met een grote groep.

Om al deze informatie omtrent reizen te krijgen kunt u het onderstaande formulier invullen en wij nemen spoedig contact op met u.