Over Mij

Het behoeft weinig betoog dat een vakantie voor iedereen wel een hoogtepunt is waar er lang naar uitgekeken wordt en waarbij er natuurlijk ook niets mis mag gaan. Ik ben Rebrouf en heb door de jaren heen wel het één en ander meegemaakt bij niet alleen het plannen van vakanties, maar zeker ook alles wat met vrije tijd te maken heeft. Het belang van een goede planning mag niet onderschat worden en gebeurt het maar al te vaak dat er kostbare tijd verloren gaat en je niet met een tevreden gevoel de vakantie moet afsluiten.

Ik stel mij daarom praktisch in

Eerlijk zijn tegenover jezelf is misschien wel het eerste wat er gedaan zal moeten worden om een vakantie goed te kunnen plannen en hou je daarmee zeker ook rekening met het beschikbaar budget. Het heeft weinig nut om op vakantie te gaan naar een bestemming die nogal prijzig is en je niet de mogelijkheid zal hebben echt van alle attracties of overige bezienswaardigheden op de bestemming te genieten. Ook in eigen land valt er heel wat te beleven en vallen de prijzen er ook nog reuze mee. Mijn tips zijn daarom erop toegesneden om het voor een ieder mogelijk te maken een onvergetelijke vakantie te beleven en sta ik natuurlijk ook open voor suggesties van de vele bezoekers van de website.

Elke dag leer ik zo wat nieuws en wordt dat zeker ook met het groter publiek gedeeld en ben je gegarandeerd ook gelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.