Tips/Ideeën

Het is altijd handig om ideetjes of tips te delen met anderen. Mijn naam is Rebrouf en dat is hier op de website mogelijk. Ik vond het altijd al leuk om ideetjes van anderen mee te nemen. Tips die ik van anderen kreeg nam ik altijd mee. Omdat ik niet opnieuw iets hoef uit te vinden. Zo heb ik minder kans op een mislukte reis. Maar natuurlijk kunnen er niet genoeg ideetjes of tips zijn.

Voorbeelden van tips en ideetjes die heel handig waren voor anderen:

  • Extra vlieg kistje.

Het is mij eens overkomen dat ik naar een bestemming ging waar ik alleen maar positieve reacties over hoorde en las. Heel mooi blauw water, mooie stranden en groene bomen. Wat niet bekend werd gemaakt is dat er een extra vliegtuig nodig was om op onze bestemming terecht te komen. Gelukkig maar dat ik genoeg geld bij mij had om een vlieg kistje te pakken om zo te kunnen genieten van de mooie stranden.

  • Beperkt pinnen.

Ik loop niet graag met veel geld in mijn zak. Daar heb ik de pin pas toch voor? Dat dacht ik in ieder geval wel ja. Mooi niet in elk land hoor. Wanneer de bank merkt dat jouw pin pas ergens anders dan jouw eigen land gebruikt word. Word jouw pin kaart geblokkeerd. Wil jij dit voorkomen? Dan kan jij de bank van tevoren op de hoogte stellen. Zo heeft de bank niet het idee dat jouw kaart gestolen is, en kan jij jouw gangetje gaan.

Nadat ik hierover schreef op mijn website en het als tip meegaf, was het gelukt om zo een verassing te voorkomen voor anderen. Er zijn ook veel voorbeelden waar ik van anderen hun ideetjes en tips heel goed gebruik kon maken.

Een voorbeeld van een tip die heel handig was voor mij:

  • Vervoer

In sommige landen is het niet makkelijk om gebruik te maken van openbaar vervoer. Het is in zulke gevallen handig om een privé auto te huren of rekening te houden met de reistijd bij het verplaatsen.

Heb jij ook ideetjes of tips die jij wilt delen met anderen? Vul dan het formulier in en wij nemen contact op met u.