Wil jij je leven op vakantie makkelijker maken en heb jij je eigen recreatiewoning? Dan biedt domotica uitkomst. Dankzij domotica kun je huishoudelijke apparaten, lichten, verwarming, ventilatie, airconditioning en beveiligingssystemen op afstand bedienen en monitoren via computers, smartphones of andere apparaten. Zo heb je altijd controle over je vakantiehuis, ook als je niet op vakantie bent, en maak je daarnaast je vakantieleven simpeler.

Ben je geïnteresseerd in het installeren van domotica? Neem dan contact op met een domotica-installateur. De specialisten van Comfortica weten bijvoorbeeld alles over de verschillende systemen.

Hoe kun je domotica toepassen?

Met domotica kun je onder andere:

  • De thermostaat op afstand aanpassen voor een optimaal binnenklimaat;
  • Verlichting automatisch of van afstand regelen;
  • Entertainmentsystemen bedienen zonder je stoel uit te hoeven;
  • Apparaten automatisch uitzetten in noodsituaties voor extra veiligheid;
  • Gordijnen en zonwering beheren met een druk op de knop;
  • Herinneringen ontvangen voor het innemen van medicijnen;
  • Lekkages vroegtijdig opsporen en voorkomen.

Welk domoticasysteem kun je het beste in je vakantiewoning laten installeren?

Ben je op zoek naar het ultieme domoticasysteem dat aan al je wensen voldoet, maar weet je niet wat de beste keuze is? En wil je gegarandeerd zijn van een professionele installatie? Kies dan voor FIBARO. Comfortica is dé Nederlandse specialist in FIBARO-domotica. De specialisten van dit bedrijf staan klaar om je van begin tot eind te begeleiden bij het opzetten van je domoticasysteem. Zo ben je binnenkort verzekerd van een systeem dat aansluit op jouw vakantiehuis.

Waarom FIBARO?

Als een toonaangevende naam in de wereld van domotica, biedt FIBARO geavanceerde componenten die wereldwijd in meer dan tachtig landen worden gebruikt. De status van dit merk als topkeuze in domoticasystemen komt voort uit de unieke samenstelling en kwaliteit van de producten. FIBARO ontwerpt en produceert zowel de componenten als de besturingseenheden zelf, wat zorgt voor een perfecte integratie met je smart home-apparaten. Daarnaast kun je FIBARO ook combineren met domotica-beveiliging.

Vertrouw voor een vlekkeloze installatie en configuratie van je FIBARO-systeem op de expertise van Comfortica.