Ben jij op zoek naar een dynamische baan in de techniek? Bij een full service uitzendbureau in Noord-Holland met vestigingen in Hoorn en Alkmaar ben je aan het juiste adres. De ontwikkelingen in deze branche volgen elkaar razendsnel op en dat is mooi meegenomen! Daarom heb je namelijk een gevarieerde keuze uit allerlei mooie vacatures in de techniek en vind je altijd de vacature die perfect bij je past. Omdat de perspectieven voor de technische industrie heel goed zijn, is er veel vraag naar mensen met kennis, flexibiliteit en ontwikkelcapaciteiten. Daarom vind je bij een uitzendorganisatie gegarandeerd een passende vacature bij een mooi bedrijf.

Werken in de elektrotechniek 

De betrokken intercedenten van een uitzendbureau dat is gespecialiseerd in techniek kennen de branche als geen ander. Hetzelfde geldt voor de elektrotechniek, een vakgebied dat onder meer mechatronica, installatie- en energietechniek, industriële automatisering, telematica en niet te vergeten elektronica omvat. Dit zijn stuk voor stuk boeiende disciplines. De elektrotechniek is dus een brede branche waar jij ongetwijfeld een vacature vindt die naadloos aansluit op jouw competenties en talenten. Het full service uitzendbureau in Noord-Holland heeft allerlei opdrachtgevers binnen de elektrotechniek, zoals: zorginstellingen, ingenieurs- en adviesbureaus, productiebedrijven en installateurs.  

Functies op allerlei niveaus 

Bij een baan in de elektrotechniek kun je denken aan allerlei soorten functies, zoals calculator en projectleider. Daarnaast is er in de elektrotechniek veel vraag naar ontwerpers, tekenaars, software engineers, hardware engineers, bedrijfsleiders en projectmanagers. Ook de vacature voor monteur elektrotechniek staat regelmatig in het aanbod van het uitzendbureau. Wat het extra aantrekkelijk maakt om te solliciteren naar een vacature in de elektrotechniek? De vraag vanuit opdrachtgevers kan gaan om banen op uitzendbasis, functies voor de duur van een bepaald project en functies met een vast dienstverband. Wacht dus geen moment en solliciteer snel naar de perfecte functie in de elektrotechniek. 

Afwisselende baan in de installatietechniek 

Bij een uitzendbureau dat regionaal sterk is vertegenwoordigd, vind je ook allerlei vacatures in vakgebieden zoals de logistiek, bouw en werkvoorbereiding. Wil je graag een veelzijdige baan? Verdiep je dan eens in een vacature in de installatietechniek. Binnen dit vakgebied kun je bijvoorbeeld aan de slag als installatiemonteur in verschillende werkvelden. Denk daarbij aan het installeren van camerasystemen, maar ook warmtepompen en trapliften. Werk jij graag met je handen, heb je affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een afwisselende functie? Dan is het zoeken van een mooie installatietechniek vacature de logische volgende stap in jouw carrière!