Wij hebben allemaal wel eens in een jaar vakantie. Of het nou een lange of een korte vakantie periode is, een ieder heeft wel vakantie. Sommigen gaan het land uit tijdens de vakantie, sommigen gebruiken de vakantie periode om thuis lekker te genieten en anderen gaan lekker in eigen land op vakantie. Over het laatste gaan wij het nu even hebben. Het is ook altijd handig om het maximale te kunnen halen uit ons budget. Vandaar dat wij het hier gaan hebben over de goedkope vakantie plekken in Nederland.

Waar moet je nou zijn voor goedkope vakantie plekken in Nederland?

  • De Lommerbergen.

Een hele leuke plek die nu nog een kortingen actie heeft van maar liefst 30%. Scheelt wel wat toch? Behalve een leuke aantrekkelijke prijs en actie. Hebben zij van de bezoekers ook een cijfer van 8.2. uit een beoordeling van 0-10. Het is een leuke familie park met water glijbanen, sauna’s, een tropisch zwembad en een hele leuke avontuur park. Er valt wel genoeg te doen.

  • Hof van Saksen.

Zij hebben een hogere score dan Lommerbergen. Geen kortingen actie op dit moment. Er valt hier heel veel te doen. De service is helemaal top. Avontuurlijke water glijbanen met een leuke indoor speeltuin. Er valt niet alleen te spelen. Maar er is ook een leuke boerderij. De kinderen kunnen hun ogen uitkijken en de ouders genieten mee.

  • De Eemhof.

Als jij een liefhebber bent van watersporten is De Eemhof een aanrader. Watersporten, kajakken en windsurfen zijn de top attracties die zij te bieden hebben. Daarnaast is er een kinderboerderij waar er heel veel te ontdekken valt. De Eemhof ligt in Flevoland en heeft een mooi Marina resort.

  • De Kempervennen.

Heb jij ooit in een unieke woonboot willen overnachten? Hier heb jij de gelegenheid! In de zomer is er gelegenheid om te waterskiën op het meer. Behalve de unieke woonboten is er ook een luxueuze Eden Cottage te vinden. Een indoor sneeuwcenter maakt het alleen maar mooier.

  • Landgoed ’t Loo.

De Veluwe is hier helemaal niet ver. Er zijn tal van verschillende attracties waar er voor een ieder wat valt te doen. Luxe is een kenmerk dat hier van toepassing is. Een paar van de attracties die er te vinden zijn: binnenzwembad, sport voorzieningen en speelvoorzieningen. Niet gek dat er veel bezoekers ernaartoe gaan toch?

  • Efteling Bosrijk.

Op 0.3 punten na krijgen zij een 10 van de bezochte gasten. Dat komt doordat hun service super is. en er ook veel valt te doen. De prijzen vallen ook mee. Vandaar dat het ook mogelijk is om meer dan een nachtje daar te blijven. Er is zoveel te beleven dat 1 dagje niet voldoende is.

Wilde jij graag een tropische vakantie? Maar ver rijden of reizen is het enige dat jou tegen hield. Dan is het Heijderbosch een leuke plek voor jou. Er is een unieke Jungle Dome. Heel tropisch en vol groen. Vergeet niet jouw verrekijker mee te nemen. Zoveel valt er wel te zien.

  • Het land van Bartje.

De kleintjes die van paardrijden houden komen hier aan hun trekken. Omdat er schattige pony’s zijn die niet te hoog zijn voor de kinderen als de paarden zelf. Op zo een manier komt hun paarden wens in vervulling. De ponyranch is een super leuke plek voor hun.

Een strand met waterpret is hier een van de voornaamste kenmerken. Er zijn voldoende watersportmogelijkheden en in Shark Island Outdoor Midgetgolf valt er genoeg te doen. Zij liggen aan het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand.

Genoeg betaalbare plekken om in eigen land op vakantie te gaan toch? Dit zou ook een oplossing kunnen zijn voor een korte vakantie.